Volg ons!

Nieuwsfrequent.nl

Foto’s: White Helmets nep “bewijs van oorlogsmisdaden Assad-regime”.

Foto: Global Research

Buitenland

Foto’s: White Helmets nep “bewijs van oorlogsmisdaden Assad-regime”.

Een pro-overheid media-activist, Penelope Stafyla, heeft een reeks foto’s gepubliceerd die naar verluidt een mediastudio van de White Helmets toont, die “bewijs levert voor oorlogsmisdaden van het Assad-regime” in de regio Oost-Ghouta, nabij de Syrische hoofdstad Damascus.

Deze foto’s zijn vooral interessant te midden van circulerende rapporten over een nieuwe “chemische aanval” door het “Assad-regime” in Oost-Ghouta. Het nieuwe verhaal over de “chemische aanval” kwam voort uit grote overwinningen van regeringstroepen tegen militante groepen in het gebied en zou naar verluidt meer dan 30 mensen hebben verwond.

Het Anadolu-agentschap in Turkije heeft bijvoorbeeld het vermeende incident gemeld aan de hand van een rapport van de White Helmets (bron):

Ten minste 30 mensen werden behandeld voor ademhalingsmoeilijkheden na een chloorgasaanval door een regime in de buitenwijk van Damascus in Oost-Ghouta, volgens een Syrisch burgerbeschermingsagentschap op dinsdag.

Verscheidene kinderen en vrouwen waren maandag het slachtoffers van de aanslag in de stad Hamuriye, zeiden de White Helmets in een verklaring.

Het bureau voor de burgerbescherming zei dat twee van zijn reddingswerkers tot de slachtoffers behoorden.

Advertenties

BRON: Thetruthseeker.co.uk

Sjouke van der Naalt

Ik ben de oprichter en schrijver van deze site. Al vanaf mijn jongere jaren wist ik dat dingen anders in mekaar zaten. Wat ik voornamelijk doe is artikelen vertalen die van groot belang zijn.

1 Reactie

Reageer op dit artikel

1 Reactie op "Foto’s: White Helmets nep “bewijs van oorlogsmisdaden Assad-regime”."

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
trackback
[…] De EU staat jaarlijks miljarden stuk aan de propaganda en nog moet de Europese bevolking niks van ze weten. De publieke omroep in Nederland kost ons per jaar ongeveer €900 miljoen, dat is omgerekend bijna €2,5 miljoen per dag. Met zo’n groot budget mag je verwachten dat er voldoende capaciteit is om het Nederlandse publiek zo neutraal en volledig mogelijk te informeren over een zeer groot aantal onderwerpen, maar op bepaalde gevoelige politieke en diplomatieke onderwerpen blijkt dat helaas vaak niet het geval te zijn.Zeker als het gaat om de berichtgeving over Rusland krijg je vaak het gevoel dat… Lees verder »

Meer In Buitenland

Advertenties

Nieuws

Advertenties
Naar boven
Close