Cyril Ramaphosa maakt militaire invasie in SA door de VS mogelijk.

Black First Land First (BLF) is geschokt door de schaamteloze aanwezigheid van het leger van de Verenigde Staten van Amerika (VS) in Zuid-Aftica (SA).

13

- Advertenties -

Berichten tonen aan dat een enorme Amerikaanse militaire vliegtuig is gestationeerd op de luchthaven van Lensaria voor de laatste paar dagen. Dit komt neer op het opzetten van een Amerikaanse militaire basis in de buurt van de hoofdstad van ons land.

De Zuid-Afrikaanse media hebben zich niet ongerust gemaakt over deze daad van buitenlandse militaire bezetting van ons land. De militaire invasie van de VS in SA gebeurde een paar dagen na een twee weken durende tour door het land door Robin Renwick.

Dit roept vragen op over de vraag of het Amerikaanse leger een mandaat heeft gekregen om te helpen bij de directe aanval op de Radical Economic Transformation (RET)-strijdkrachten in SA.

Het BLF wijst op het stilzwijgen van organisaties die beweren de verovering door de staat te bestrijden, zoals de Economic Freedom Fighters (EFF). Julius Malema heeft in het verleden gedreigd de regering van Botswana omver te werpen omdat het militaire bases van de VS in Botswana heeft gestationeerd.

Hij is echter nu rustig toen de militaire USA is gestationeerd recht in de achtertuin van zijn Sandton huis. Het stilzwijgen over deze kwestie is een andere duidelijke aanwijzing dat er een verband bestaat tussen het bezoek van Robin Renwick aan SA en het schaamteloze vertoon van de militaire dapperheid van de VS.

BLF roept Ramaphosa op om Donald Trump te vertellen dat hij zijn oorlogsmachines met onmiddellijke ingang uit ons land moet verwijderen. Wij zijn ons ervan bewust dat deze militaire invasie van de VS erop gericht is de RET-troepen te intimideren en ervoor te zorgen dat de plundering van onze minerale hulpbronnen door het imperialisme en het blanke monopolie van het kapitaal (WMC) voortduurt.

BRON: BLF.org.za

80%
Awesome
  • Design

Ontvang realtime-updates direct op uw apparaat, schrijf u nu in.

Abonneer je op onze nieuwsbrief
Geef je op voor de maandelijkse nieuwsbrief! En ontvang het laatste nieuws in jouw mailbox!
Je kunt je te allen tijde afmelden

Laat een antwoord achter

Jouw e-mail adres word niet gepubliceerd.

Bedankt!

Close